Пропонуємо вам ще один оригінальний рецепт паста карбонару - цього разу з італійськими макаронами, зеленим горошком та беконом.
- 3 чашки макаронів ригатоні
- 6 скибочок бекону, нарізаних кубиками
- 2 зубчики часнику, подрібненого
- 1,3 чашки молока
- 1 упаковка вершкового або сирного сиру (близько 200 г)
- Полчашки топленої олії
- Півчашки тертого сиру Пармезан
- Чверть чашки свіжого зеленого горошку
- Чверть чашки порізаної кубиками шинки
У каструлі закип'ятіть воду, посоліть, відваріть макарони. Коли макарони будуть готові, злийте воду, макарони залиште у каструлі.
Тим часом підсмажте бекон на сковороді так, щоб він набув коричневого відтінку. Шумівкою перекладіть бекон на окрему тарілку.
На сковороду додайте часник, молоко, м'який сир та олію. Розмішуйте до тих пір, поки маса не стане однорідною.
Тепер додайте|добавляйте| сир пармезан, шинку, горошок і бекон і залиште на вогні на 5 хвилин|мінути|, час від часу помішуючи.
Додайте заздалегідь приготовлені макарони.
Блюдо готове!