СТАТТІ

РЕЦЕПТИ

Паста карбонару з шинкою та горошком

Паста карбонару з шинкою та горошком

Пропонуємо вам ще один оригінальний рецепт паста карбонару - цього разу з італійськими макаронами, зеленим горошком та беконом.

  • 3 чашки макаронів ригатоні
  • 6 скибочок бекону, нарізаних кубиками
  • 2 зубчики часнику, подрібненого
  • 1,3 чашки молока
  • 1 упаковка вершкового або сирного сиру (близько 200 г)
  • Полчашки топленої олії
  • Півчашки тертого сиру Пармезан
  • Чверть чашки свіжого зеленого горошку
  • Чверть чашки порізаної кубиками шинки

У каструлі закип'ятіть воду, посоліть, відваріть макарони. Коли макарони будуть готові, злийте воду, макарони залиште у каструлі.

Тим часом підсмажте бекон на сковороді так, щоб він набув коричневого відтінку. Шумівкою перекладіть бекон на окрему тарілку.
На сковороду додайте часник, молоко, м'який сир та олію. Розмішуйте до тих пір, поки маса не стане однорідною.
Тепер додайте|добавляйте| сир пармезан, шинку, горошок і бекон і залиште на вогні на 5 хвилин|мінути|, час від часу помішуючи.
Додайте заздалегідь приготовлені макарони.
Блюдо готове!

   


Останні публікації

  • Макарони

    Назва цього продукту має італійське походження. Макарони являють собою трубчасті вироби...

  • Рибні консерви

    Користь риби та морепродуктів давно доведена. На жаль, можливість придбати їх у свіжому...

  • Як заварювати чай

    Пропонуємо до вашої уваги різні варіанти заварювання чаю високої якості.

  • Історія консерви

    Консерви (від лат. conservo - зберігаю) - харчові продукти тваринного або рослинного...

  • М'ясні консерви

    Постійний попит на м'ясні консерви з'явився 70 років тому. Саме з того часу у всіх...

КОНТАКТИ

ПП «СВІТЧАЙ»
79035, Україна м. Львів, вул. Жасминова, 5

КОНТАКТИ

ПП «СВІТЧАЙ»
79035, Україна м. Львів,
вул. Жасминова, 5
 
 
СВІТЧАЙ КОНТАКТИ

© 2023 | ПП СВІТЧАЙ | УКРАЇНА