КОНТАКТИ
КОНТАКТИ
вул. Жасминова, 5
© 2023 | ПП СВІТЧАЙ | УКРАЇНА
Created by CRYSTAL DIGITAL AGENCY
Назва цього продукту має італійське походження. Макарони являють собою трубчасті вироби з пшеничного борошна та води.
Пропонуємо до вашої уваги різні варіанти заварювання чаю високої якості.
Пропонуємо вам ще один оригінальний рецепт паста карбонару - цього разу з італійськими макаронами, зеленим горошком та беконом.
Чайний напій, по суті, це запарене листя чайного дерева, яке росте на плантаціях Китаю, Індії, Японії.
Батьківщиною спагетті вважається Неаполь, а своєю назвою цей продукт завдячує Антоніо Вівані, який у 1842 році так його назвав через схожість із відрізками шпагату.
Напевно, ви не раз чули про таку страву як паста карбонару, а якщо пощастило, то й куштували цей дивовижний витвір італійської кухні. У цій статті ми розповімо про те, як приготувати пасту карбонару самостійно – це не так складно, як може здатися на перший погляд.
Специфіка заварювання в Типоті полягає в тому, що цей чайник поєднує в собі три предмети, що використовуються в «Чайній церемонії». А саме: чайник, чахай та ситечко.
За популярністю чай поступається лише воді. Щодня у світі випивається понад 2 000 000 000 чашок чаю. Але тільки близько 20% всієї кількості чаю, що випивається, становить чай зелений.
Паста карбонару - це одна з найвідоміших страв італійської кухні, яка готується зі спагетті (або іншими видами макаронів), беконом, сиром та яєчними жовтками.
© 2023 | ПП СВІТЧАЙ | УКРАЇНА
Created by CRYSTAL DIGITAL AGENCY