СТАТТІ

РЕЦЕПТИ

Паста карбонару з грибами

Паста карбонару з грибами

Напевно, ви не раз чули про таку страву як паста карбонару, а якщо пощастило, то й куштували цей дивовижний витвір італійської кухні. У цій статті ми розповімо про те, як приготувати пасту карбонару самостійно – це не так складно, як може здатися на перший погляд.

  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 3 великі білі цибулі, нарізані кільцями
  • 600 г свіжих нарізаних грибів
  • 1 столова ложка олії
  • 800 г бекону
  • 8 яєць
  • 1 чашка жирних вершків
  • 1 чашка тертого сиру Пармезан
  • 800 г спагетті
  • Трохи петрушки
  • мелений червоний перець

Соус.

Підсмажте цибулю на олії так, щоб вона набула золотистого відтінку, і викладіть підрум'яне цибулю на окрему тарілку або паперовий рушник. На тій же сковороді підсмажте гриби. Коли гриби будуть готові, додайте на сковороду бекон та цибулю. Продовжуйте підсмажувати на середньому вогні, поки бекон не набуває коричневого відтінку. В окремій тарілці збийте яйця, вершки та тертий сир. Отриману суміш вилийте на сковороду і готуйте, доки соус не загусне.

Спагетті.

Тим часом відваріть спагетті і злийте воду. У готові спагетті додайте соус, петрушку та червоний перець. Блюдо готове!

 


Останні публікації

  • Макарони

    Назва цього продукту має італійське походження. Макарони являють собою трубчасті вироби...

  • Рибні консерви

    Користь риби та морепродуктів давно доведена. На жаль, можливість придбати їх у свіжому...

  • Як заварювати чай

    Пропонуємо до вашої уваги різні варіанти заварювання чаю високої якості.

  • Історія консерви

    Консерви (від лат. conservo - зберігаю) - харчові продукти тваринного або рослинного...

  • М'ясні консерви

    Постійний попит на м'ясні консерви з'явився 70 років тому. Саме з того часу у всіх...

КОНТАКТИ

ПП «СВІТЧАЙ»
79035, Україна м. Львів, вул. Жасминова, 5

КОНТАКТИ

ПП «СВІТЧАЙ»
79035, Україна м. Львів,
вул. Жасминова, 5
 
 
СВІТЧАЙ КОНТАКТИ

© 2023 | ПП СВІТЧАЙ | УКРАЇНА