СТАТТІ

РЕЦЕПТИ

Паста карбонару з грибами

Напевно, ви не раз чули про таку страву як паста карбонару, а якщо пощастило, то й куштували цей дивовижний витвір італійської кухні. У цій статті ми розповімо про те, як приготувати пасту карбонару самостійно – це не так складно, як може здатися на перший погляд.


Останні публікації

  • Макарони

    Назва цього продукту має італійське походження. Макарони являють собою трубчасті вироби...

  • Рибні консерви

    Користь риби та морепродуктів давно доведена. На жаль, можливість придбати їх у свіжому...

  • Як заварювати чай

    Пропонуємо до вашої уваги різні варіанти заварювання чаю високої якості.

  • Історія консерви

    Консерви (від лат. conservo - зберігаю) - харчові продукти тваринного або рослинного...

  • М'ясні консерви

    Постійний попит на м'ясні консерви з'явився 70 років тому. Саме з того часу у всіх...

КОНТАКТИ

ПП «СВІТЧАЙ»
79035, Україна м. Львів, вул. Жасминова, 5

КОНТАКТИ

ПП «СВІТЧАЙ»
79035, Україна м. Львів,
вул. Жасминова, 5
 
 
СВІТЧАЙ КОНТАКТИ

© 2023 | ПП СВІТЧАЙ | УКРАЇНА